DigiEye-seminarie hos Cromocol i Oktober

16 Sep 2019
Den 15 Oktober kommer vi att inviga vår nya konferenslokal med ett spännande seminare om DigiEye från Brittiska Verivide. Ett mångsidigt digitalt analysinstrument som används när produkters färg och utseende är kritiskt. Verivide kommer själva att vara på plats och demonstrera den senaste versionen av DigiEye och dess mjukvara samt berätta mer om de olika användningsområdena och tillämpningar. Deltagarna kommer även själva att kunna ha med prover för att testa i slutet av dagen. Se fulla inbjudan här:  DigiEye Seminarie och Workshop

Träffa oss på Scandinavian Coating 2019, 20-21 Mars

19 Feb 2019

Nordens enda heltäckande ytbehandlingsmässa


Scandinavian Coating har etablerats som Nordens främsta mötesplats och mässa för hela den nordiska ytbehandlingsbranschen. Genom åren har evenemanget blivit mer internationellt med deltagare och utställare från länder som Tyskland, Italien och Turkiet.
Läs mer

Seminarie om kontaktvinkel och ytkemi i September

1 Aug 2018
Den 20 september är det åter dags för oss att arrangera ännu ett seminarie inom kontaktvinkel och ytkemianalys tillsammans med Krüss GmbH. Denna gång kommer vi att hålla till på RISE i Borås.
Det blir en heldag med föreläsningar om teori och applikationer inom området men även praktiska demonstrationer. Du finner mer info i inbjudan nedan.

Som vanligt har vi ett begränsat antal platser och sista anmälningsdagen är 14 September.
Tveka inte på att höra av dig till oss om du skulle ha några frågor.

Inbjudan:
Invitation to a day of Surface Science 2018