Written by DZ

Träffa oss på Scandinavian Coating 2019, 20-21 Mars

Nordens enda heltäckande ytbehandlingsmässa

Scandinavian Coating har etablerats som Nordens främsta mötesplats och mässa för hela den nordiska ytbehandlingsbranschen. Genom åren har evenemanget blivit mer internationellt med deltagare och utställare från länder som Tyskland, Italien och Turkiet. Mässan med ca 80 utställare visar marknadens senaste produktnyheter och alla sorters utrustning och tjänster för ytbehandling av trä, plast och metall.

I Cromocols monter, 04:02, kommer vi att visa de nedanstående instrumenten och utöver det bland annat Glansmätare, kontaktvinkel-instrument, utrustning för solsimulering och väderbeständighet och reptålighet.

ASCOTT ANALYTICAL fortsätter utveckla sina korrosionsskåp med nya innovativa lösningar. Det välkända brittiska företaget Ascott Analytical har nyligen lanserat en rad uppgraderingar i sina populära korrosionsskåp. Man har bland annat förändrat hur kontrollen av klimatet sker i de cykliska skåpen för en ännu stabilare fukt- och temperaturreglering. I vår monter kan du kolla närmare på just ett av dessa skåp och vi berättar gärna mer om teknologi och filosofi bakom skåpen samt hur Ascotts produkter uppfyller Volvo, Scania och ISO-standarder mfl.

HunterLab Agera; Kulör. Glans. Bild. HunterLab fortsätter trenden med att lansera innovativa kulörmätare och den senaste given bjuder på många överraskningar. Inte bara har man skapat ett instrument som tar liten plats, 22 x 31 cm (BxH), men man har även integrerat glansmätning samt bilddokumentation av provobjektet. Allt manövreras enkelt via en högupplöst touchskärm som även ger tillgång till analysmjukvaran Color Quality Control.

Krüss – BPT Mobile; En av de nya innovationerna från den tyska tillverkaren av ytanalysinstrument är Bubble Pressure Tensiometer – Mobile. Det nya handhållna instrumentet med touchdisplay gör att användaren lätt kan bära det med sig för att enkelt mäta renhet i exempelvis ett industritvättbad. Med tre fördefinierade testprocedurer, framtagna för kvalitetskontroll, fås ett värde på renhet inom några sekunder. Instrumentet kommer att demonstreras i vår monter 04:02.

 

Scandinavian Coatings Hemsida
EnglishSwedish